Karadağlar Dizisinin Konusu Senaryosu

Çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Karadağlar dizisinin konusu da merak ediliyor. Erdal Özyağcılar’ın başrolünde oynayacağı dizi bizleri eskilere götürecek. Daha önce de “Elveda Rumeli” dizisiyle izlediğimiz Erdal Özyağcılar başarılı bir performans sergilemişti. Karadağlar’da da bu performansını göstereceğinden hiç şüphemiz yok.
Karadağlar dizisi Dostoyevski’nin ölümsüz eseri Karamazov Kardeşler’den uyarlanıyor. Dizide Erdal Özyağcılar Halit Karadağ rolünde ve fırlama olan Cemal, çok dindar Kadir, hukuk okuyan Sabahattin ve Gülali isminde 4 çocuğun babası.. Geçmişinde travmalar geçirmiş bir adamı canlandırıyor. İntikam peşinde olan bir kadın ve aynı kadına aşık baba oğul anlıyacağınız dizide entrika ve şiddet bol olacak.
Dizideki hikaye, 19. yüzyılda geçen romanın aksine 1930 yıllarda ve Türkiye’de yaşanacak. Dizi, anne sevgisi ve baba düşmanlığı ana temasının yanında yan hikayelerle farklı bir boyuta taşınacak. Ünlü yazarın romanı, 1958 yılında The Brothers Karamazov adıyla beyazperdeye aktarılmış ve başrolünde Lee J. Cobb oynamıştı.
Baba ve oğullar arasındaki amansız savaşı, ince psikolojik tahlillerle irdeleyen Dostoyevski’nin romanı, 1958 yılında The Brothers Karamazov adıyla beyazperdeye aktarılmış ve başrolünde büyük kardeşi canlandıran Yul Brayner oynamıştı. Filmde babayı ise Lee J. Cobb canlandırmıştı.
Dizinin senaryosu Alican Yaraş tarafından yazılıyor ve dizi Kaz Dağları‘nın yamacına kurulmuş tarihi antik dönemlere kadar uzanan Adatepe köyünde çekiliyor.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Karadağlar İzle , Karadağlar , Karadağlar Dizisi İzle , Kradağlar 1. Bölüm İzle. Theme Karadağlar Canli İzle by Karağlar Son Bölüm İzle. Bloggerized by İ Love Google.